SREČANJE ČLANIC IN ČLANOV GZ ZAGORJE OB DNEVU ŽENA

Gasilska zveza Zagorje je ob dnevu žena organizirala srečanje članic in članov, katerega smo se udeležili tudi člani in članice iz Padeža. Srečanje je potekalo v soboto 12.3.2016 v Športni dvorani Zagorje.

Na ta dan je bilo seveda največ pozornosti namenjeno dekletom, ženam in materam, ki s svojim delom, voljo in požrtvovalnostjo pripomorejo v svojih gasilskih vrstah.

V krajši kulturni program nas je pospremil predsednik GZ Zagorje Ivan Potočnik ter nam namenil nekaj vzpodbudnih besed, za nekaj lepih melodij pa so poskrbeli otroci iz PŠ Šentlambert ter pevci in pevke zbora Izpod Svete gore. Da pa je bilo med nami prisotnega še nekaj smeha, je poskrbel vsem dobro poznani slovenski igralec Matjaž Javšnik.

Da se je sproščeno vzdušje še nadaljevalo, nas je s skrbno izbrano hrano in pijačo pustil razvajati kuharski mojster Lojze Čop s svojo ekipo.

Sproščenost in dobra volja, sta skupaj z veselimi ritmi ansambla Mladih 5 ter nekaj dalmatinskega melosa s klapo iz Korčule, prispevala k temu da se je druženje zavleklo v noč.

Ob tej priložnosti bi se zahvalili GZ Zagorje za organizacijo in prijetno druženje.

Zapisala: Anita Povše

dav

dav

dav

sdr

sdr

mde

dav

dav

dav

dav